Hoera! Mijn man is klussert!

troch eamel
Publiseare op Lêst bewurke op 62 kear besjoen
A+A-
Reset

tring[dropcap]H[/dropcap]oewel de titel van dit stukse anders suggereert is het niet 'mijn' man als in bezittelijk voornaamwoord want dat zou betekenen dat ik in de mannenliefde ben. En dat ben ik niet (om misverstanden te voorkomen; ik ben niet tégen mannenliefde in het algemeen maar aan mijn lijf geen testosterone polonaise).

Nee, 't Is meer overdrachtelijk in de zin van; 'Hoera! 'Deze' man is klussert!' maar dat kan ook weer niet want dan mis je de essentie ervan; de parodiërende equivalent van dat vermaledijde programma op RTL Unilever.

Hoe het ook zij; ik heb dus weer eens geklussert.

Dat dat gegeven kennelijk nu een postje waard is blijkt uit het feit dat ik van nature geen klussert ben (kijk maar hierhier, hier en hier).

Helaas kan ik niet vermelden wàt ik geklussert heb want dat is zò geheim dat ik 't niet mag vertellen. Niet omdat ik je niet aardig vind of zo maar simpelweg omdat de lol er dan af is.

Kortom; troost je met 't gegeven dat weer eens iets gedaan heb i.p.v. dat eeuwige gehang rond de pc. Zo, nu weet je zo ongeveer hoe ik mijn dagen doorbreng.

Doei.

Bettybell-Durkie


Nagekomen bericht: contact met de fabrikant van het product waarover ik je niks mag vertellen.

mail1

heart

mail2

Update 18 feb 2015. 'Alden' doet reageren 🙂

Region Capture

Mear fan dit...

eamel | blog
>