Telegram- & WA-stickers

Die maak je natuurlijk (vanje)zelf

Troch Posted on 6 reaksjes 2033 x besjoen

Met al dat Coronageweld in de wereld zou je bijna vergeten dat er belangrijker zaken zijn die onze aandacht verdienen. Neem nou die stickers/emoji's in je Telegram-/Whatsapp-app, daar is genoeg over te zeggen, me dunkt.

Ik bedoel; dat zijn toch maar mooi van die plaatjes die iemand anders voor jou gemaakt heeft en waarvan verondersteld wordt dat jij ze in je chat-app plempt opdat je met een single plaatje ("sticker") je gevoelens uit kan drukken. 

Nu was je al bekend met het gegeven dat ik persoonlijk er nogal wat moeite mee heb wanneer mensen mij voorschrijven wat ik moet luisteren doen.

En dus besloot ik afgelopen week maar eens zelf aan de slag te gaan.

Want wat is er leuker dan jezelf als sticker/emoji terug te zien in je chatdingetje en -nóg leukerder- door iedereen te laten downloaden (mocht daar enige behoeft aan ontstaan (haha!)) opdat de wereld nét weer even iets mooier wordt dan -ie momenteel is.

Okay, beetje valsspelen is het wel, het filmpje hieronder, want er staat niet echt bij hoe je één en ander geïmporteerd krijgt in je Telegrappsapp, het gaat om 't idee, maar -vooruit- hier een (vertaald) linkje naar Telegram instructies en hier naar die van de Whatsapp. 😅

Nah ja, dit was 't wel weer zo'n beetje.

Resten mij nog enkele mededelingen van huishoudelijke aard:

  1. handen vaak en goed wassen, óók onder je nagels, met desinfecterende zeep/gel;
  2. hoesten doe je niet in je hand maar in je armholte. Of in een kopje;
  3. neem niks aan van zweefteven zoals die idioot van een Pardoel;
  4. blijf vooral gezónd.

Geen dank. 😅

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reaksjes
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
Maroon 5 – Memories

↓
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x