Telegram- & WA-stickers

troch eamel
Publiseare op Lêst bewurke op 183 kear besjoen
A+A-
Reset

 

Met al dat Coronageweld in de wereld zou je bijna vergeten dat er belangrijker zaken zijn die onze aandacht verdienen. Neem nou die stickers/emoji's in je Telegram-/Whatsapp-app, daar is genoeg over te zeggen, me dunkt.

Ik bedoel; dat zijn toch maar mooi van die plaatjes die iemand anders voor jou gemaakt heeft en waarvan verondersteld wordt dat jij ze in je chat-app plempt opdat je met een single plaatje ("sticker") je gevoelens uit kan drukken. 

Nu was je al bekend met het gegeven dat ik persoonlijk er nogal wat moeite mee heb wanneer mensen mij voorschrijven wat ik moet luisteren doen.

En aldus besloot ik afgelopen week maar eens zelf aan de slag te gaan.

Want wat is er leuker dan jezelf als sticker/emoji terug te zien in je chatdingetje en -nóg leukerder- door iedereen te laten downloaden (mocht daar enige behoeft aan ontstaan (haha!)) opdat de wereld nét weer even iets mooier wordt dan -ie momenteel is.

 

Okay, beetje valsspelen is het wel, het filmpje hieronder, want er staat niet echt bij hoe je één en ander geïmporteerd krijgt in je Telegrappsapp, het gaat om 't idee, maar -vooruit- hier een (vertaald) linkje naar Telegram instructies en hier naar die van de Whatsapp. 😅

Nah ja, dit was 't wel weer zo'n beetje.

Resten mij nog enkele mededelingen van huishoudelijke aard:

    • handen vaak en goed wassen, óók onder je nagels, met desinfecterende zeep/gel;
    • hoesten doe je niet in je hand maar in je armholte. Of in een kopje;
    • neem niks aan van zweefteven zoals die idioot van een Pardoel;
    • blijf vooral gezónd.

Geen dank. 😅

  

 

Mear fan dit...

6 reaksje(s)

Jannie 3 maart 2020 - 06:08

WAUW…..al je stickers zijn perfect gelukt. Hoe lang ben je hier mee bezig geweest ?!?!?
Het is wel de beste optie, want proberen zo'n standaard sticker op jezelf te laten lijken, is nagenoeg onmogelijk. Daar heb ik dan weer wat tijd aan besteed 😀

Jou in reaksje
eamel 3 maart 2020 - 19:21

Hahaha, nou ja.. perfect is een overstatement, hoor. Nadat ik op de helft was had ik 't eigenlijk alweer bekeken. Uiteindelijk anderhalve week mee bezig geweest. En ja, tijd teveel, ik weet 't. Dit hieronder was overigens de aanzet; 't Hier meegestuurde stickertje had op mij moeten lijken maar doe 't natuurlijk helemaal niet. En dat irriteerde me mateloos.

Hoe het ook zij; dank je wel. Inderdaad; custom stickertjes van jezelf zijn veel leuker dan die voorgeprogrammeerde (is dat überhaupt een woord?). Die krijg je idd nooit gelijkend.

Overigens vind ik 't eindresultaat zo bevredigend geworden dat ik me heb voorgenomen binnenkort te beginnen met geanimeerde stickertjes. Nog leukerder! 😉

Binnenkort meer, oké?

Jou in reaksje
Jannie 4 maart 2020 - 06:55

Mijn voorgeprogrammeerde stickertje lijkt ook nergens op, maar ik hou het dan maar bij de good old smileys 😉 Benieuwd hoor naar het 'binnenkort meer' ik hou je wel in de gaten 😀

BTW reageren op jouw comment lukt niet…. vandaar maar weer een nieuwe reactie.

Jou in reaksje
eamel 4 maart 2020 - 09:17

Ik kan er niet over oordelen want ik heb je voorgeprogrammeerde stickertje nog niet gezien 😛

Maar euh.. wat gek. Ik snap 't niet helemaal; ik zie je comment maar toch doet -ie 't niet? Of is 't alleen de reageerfunctie zoals deze?

Hoe dan ook; ik ben idd bezig geweest met de reageerplugin, WPDiscuz. Werkt als een tiet maar ik kan nog niet alle juiste instellingen vinden zoals het uit zetten van reageren op reacties, dan vind ik een beetje een rare gang van zaken. Gewoon onder elkaar, zoals vroeger normaal was. Da's de bedoeling maar kennelijk werkt dat niet naar behoren. 😡

Jou in reaksje
eamel 4 maart 2020 - 09:19

UPDATE; inderdaad… reageren op reactie doet -ie niet. 👿

Jou in reaksje
eamel 4 maart 2020 - 11:19

UPDATE 2: Zo, geneste comments uitgezet. Gewoon old skool, de ene boven de andere, zoals het hoort 😎

Jou in reaksje

Sis it mar

eamel | blog