Dit Zijn De Meest Saaie Filmpjes Die Je Vandaag Zult Zien. Je Zal Versteld Staan.

Vroem, vroem.

troch eamel
29 kear besjoen 6 minute(n) wierskynlike lêstiid


 

duh2Gadgets; we krijgen er niet genoeg van hier.

Na het overweldigende succes van m'n Grassboardcam©®™ was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat een originele Dashcam zijn intrede deed in dit huis deze auto.

Nu stond zo'n ding niet echt bovenaan mijn prioriteitenlijstje want overwegend rommel te duur maar vooral overbodig in een land zoals het onze maar soit; Geenstijl's voormalige Ambroos -Hoxha- Wiegers' (spiegeltje) nieuwste speeltje (inmiddels ter ziele) bracht daar verandering in.

Enfin.

Écht goedkoop was 't ie niet en ook de levertijd liet te wensen over maar een kniesoor die daar op let.

Bovendien heb ik 't mijn hele leven zonder zo'n raamcamera kunnen stellen dus die paar dagen zouden mij de pis ook niet lauw maken.

En toen was -ie daar; m'n systematic, hydromatic, fuel-injection cutoff chrome plated four speed on the floor Palomino dashboard purple french tail lights duel muffer twins Ambarella 0801 Mini 1080 Dashcam (hijg, hijg).

 

 

Op een spoeg-gerelateerde futiliteit na (zie 1.19 minuut in bovenstaand beeldwerkje) bleek de installatie ervan een fluitje van een cent en niet lang daarna openbaarde zich daar de mogelijkheid het geheel in de praktijk te brengen gedurende een ritje naar Rotterdam en terug.

Om deze noemenswaardige gebeurtenis niet ongemerkt te laten voorbij te laten gaan heb ik er gemeend goed aan te doen één en ander te monteren tot een organisch geheel inclusief gejat meditatief muziekje en hier en daar te voorzien van een kek geluids- en teksteffectje.Vroem_6


Wat meer kan ik er over zeggen dan dat 't geheel doet denken aan die pauzefilmpjes die TVRijnmond vroeger nog wel eens wilde laten zien waarin een redacteur zich bereid had gevonden zich in de bedrijfsauto te wurmen om vervolgens Rotterdam en omstreken te doorkruisen, inclusief camera en begeleidend liftmuzakje.

Anyway. Ik mààk wat mee.

(De oplettende kijker zal het opgevallen zijn dat de hier geëtaleerde filmpjes een gat laten zien, zo ongeveer tussen Das Cam 1 en Das Cam 3. Daar er tussendoor nog een rit heeft plaatsgevonden vanaf Oud-Beijerland naar Friesland en vice versa, deze vanwege een groot gehalte aan duisternis en kilometers nogal een slaapverwekkende indruk maakt, ben ik zo vrij geweest deze vier uur durende rit (±500+ km.) in te korten tot dragelijke proporties (lees: 2.54 min) ↓ 

At your service! 😂Vroem_friesland

eamel | blog
Translate »
>