Bevallig behang

Alles voor De Eierbal

Troch Posted on 4 reaksjes 154 x besjoen

 

Werkelijk geen idee hoe meneer De Snackbar mijn foto gevonden heeft, ik vermoed via de LC -ik heb 't 'm verder niet gevraagd-, maar feit blijft dat ik onlangs op 's mans verzoek benaderd ben met de vraag of ik bereid zou zijn voornoemd beeldwerkje af te staan opdat men er een toepasselijk kamerbreed behangetje van mocht maken.

'Toepasselijk' omdat de vreetschuur (voorheen een ietwat trieste fietsenwinkel) om onduidelijke redenen vernoemd is naar de enige hoogbouw die Heerenveen telt ("Snackbar De Munt") terwijl deze flats in geen velden of wegen zijn te bekennen zijn vanaf hunnie locatie. Nah ja, met een beetje fantasie, wellicht.

Anyhoe. Na veel vijven en zessen, de tussenpersoon bleek van het type 'ons bin zunig' en ikzelf wil altijd de hoofdprijs voor 'mijn werk' (dit is overigens de eerste keer maar jezelf hoereren voor een grijpstuiver kan altijd nog), kwamen we een prijs overeen.

Op het scherpst van de snede heb ik nog wel even keihard onderhandeld over een eventuele Eierballen Clausule, ik heb namelijk een eierballen-fetisj en had graag gezien dat deze delicatesse lokaal naar mij vernoemd zou worden maar helaas; dit viel niet door de accountant te verantwoorden. Zei men.

Beetje flauw maar 't is niet anders.

Nadat ik tenslotte één en ander nog even met mijn Feestboekse achterban heb overlegd, dit soort belangrijke zaken moet je niet te overhaast maar vooral niet in je eentje beslissen, zijn we tot de conclusie gekomen dat deze geste eigenlijk best wel z'n doorgang kon vinden. Hoezee!

Goed. Annie Leibovitz in Le Hermitage, Robert Mapplethorpe in het Guggenheim, Paul Huf in het Stedelijk en Uw Eamel in een Snackbar.
Ik zeg; wereldheerschappij begint hier! 


[hier backup filmpje, mocht bovenstaande post ineens verdwenen zijn]UPDATE  13 JULI 2017: Éindelijk! M'n eierbal!
Overigens niet van meneer De Snackbar hierboven want eierballen, die kennen we niet ('n schande is het het!). Gelukkig was daar nog het aloude Hennie Ris en als Ris 't niet heeft, vergeet het dan maar. Hail To The Hennie!

 

Éindelijk! M'n eierbal! | (Of twee) #eierbal #eggball #eindelijk #toolongago #addict #gelukkig #en #tevree

Een bericht gedeeld door eamel.net | insta.eamel.net | (@eamel) op

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Appelvrouw
Appelvrouw (@guest_6669)
freed, 16 juny 2017 - 5:35 17:35

Ik denk dat je fout zit bij de naam van de eierbal. Te lang.
Had je hem nou Eamelbal willen noemen dat weet ik zeker dat er wel gehapt zou zijn.

eamel
eamel (@guest_6670)
freed, 16 juny 2017 - 6:07 18:07

Eamelbal is één letter meer, mijn waarde Appelmevrouw. Maar 't idee is goed. Ik zal 't eens aan hen voorleggen. Mocht 't lukken zal ik vragen of men de appelflappen naar jou wil vernoemen. 😉

trackback
eamel.net | blog (@guest_6672)
snein, 25 juny 2017 - 2:31 02:31

[…] UPDATE: BEHANG! […]

trackback
eamel.net | photo (@guest_6709)
snein, 20 augustus 2017 - 1:51 01:51

[…] Pingback: eamel.net | blog […]

Foarige
Beste Leon uit Oud-Beijerland

↓
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x