unnamedWellicht rees er onder u, lezertjes, de vraag waarom bovengetekende geen feedback gaf over zijn onlangs gedane media-exposure (linkje kapot).

Wel. Om eerlijk te zijn; schaamte. Jawel. Wegens het ontvangen van, schrik niet, 'wel' drie brieven. Nah ja, brieven. Twee brieven en een onleesbaar bierviltachtige look-a-like, overigens wel voorzien van een alleraardigste foto. En ja, da's nu niet echt een oogst waarmee je jezelf als succesvol-young-happy-and-lucky single uitgebreid op je logje durft te profileren ("Kijk es, jongens, hoe populair ik ben!").

Maar gister, ineens, vond ik een nieuwe Viva-flop in m'n brievengleuf. En, oh jubel, deze was dikker bezwangerd dan de vorige. En terwijl ik mezelf, praktisch kreupel door een tas-met-laptop-en-aanverwante-zaken, een veel-te-zware-diep-mijn-vingertoppen-snijdendeboodschappentas en een handvol post, drie hoog naar boven wist te slepen kwam ik de buuv' nog tegen, op de galerij.

Buuv, druk met de irrigatie van d'r Buxus'jes-in-pot, bleek in een social mood. Argh! Gelukkig, al na drie kwartier bleek de put der conversatie uitgedroogd (wellicht door enige stimulatie mijnderzijds) en kon ik mezelf, volledig gesloopt, naar binnen werken (mijn huis that is; niet de buuv. RED.).

Goed. Na de boodschappen geplaatst te hebben, het restant Boulevard op de achtergrond en mezelf met een sig en een bak koffie gesetteld te hebben, kon de leesmarathon beginnen.

Resumé:

 • Leuke dames
 • Minder leuke dames.
 • Creatieve dames.
 • Dames met offspring.
 • Dames met een gebrek (zoals men het zelf pleegt te noemen).
 • Dames maar dan twee keer mijn leeftijd.
 • Blonde dames.
 • Gescheiden dames.
 • Dames met een hang naar vroeger.
 • Brieven met aapjes.
 • Brieven met kindertjes.

De 1 heeft er werk van gemaakt (4 A4-tjes!) terwijl de ander slechts een pakkende tekst op een WishYou heeft geprakt. Maar ook brieven met hartverscheurend drama. Intellect. Maar ook Tokkie-like.

Kortom; 't valt nog wel mee met die populariteit van ondergetekende.

Rode lijn blijft toch wel dat de dames, bijna zonder uitzondering, allemaal hetzelfde voor ogen hebben; die ene ideale relatie. Het geven en nemen. Samen met die vent op de bank. Samen op stap. Lachen. Algehele teneur is toch wel dat men bereid is te settelen. En, au!, is dat niet iets wat we allemaal voor ogen hebben? Gelukkig zijn voor zover de omstandigheden dat toe laten?

viva-eamel-resume

Hm. Da's dan weer minder; met bovenstaande actie (het positioneren van de briefjes voor de foto) is er iets mis gegaan met de foto's, zoals ze door de diverse vrouwmensen aangeleverd zijn. Want welke plaatje hoort nu bij welke brief? (..)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

↓
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x