5
Sis it mar:

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Aline
Aline

Zo dat is een gave foto, erg mooi om te zien… prachtig zo in het groot…

eamel
eamel

@Aline Nou, dank je wel. Helaas is de kwaliteit mij nog niet naar de zin, het aantal pixels had nog wel iets groter gemogen, maar dat kost me serverruimte :-) Maar de lol zit ‘m in Autostitch; dat prgrammaatje wat praktisch onzichtbaar foto’s aan elkaar plakt. Goed, je vroeg niet om dit verhaal maar ik denk; ik zeg ‘t ff. ;-)

Aline
Aline

Dank je wel voor de toelichting, fotografeer zelf wel al een tijdje… wil nog van alles leren… een panorama foto heb ik nog nimmer gemaakt… staat wel op mijn lijstje, net als HDR foto’s… maar de software is bij deze twee ook belangrijk, dus ben een stapje dichterbij door jouw antwoord… ;) 

trackback
eamel.net | blog

[…] De achterkant van de voorkant.Toegegeven, ‘t is geen poëzie maar écht lelijk is ‘t […]