18 jaar eamel.net

  • Poosje niet opletten en ik mis een berg aan eamel-post! GEFELICITEERD met je weblog verjaardag 😀 Ik heb even naar je eerste gekeken en wat ziet ik… je hebt de oude web-streepje-log-pagina's van de reageerders gewoon tevoorschijn getoverd! Ik dacht dat ik secuur was, maar ik delf toch serieus het onderspit. Afijn, nogmaals gefeliciteerd en geniet er van 😉

  • Haha, nou dank je wel. Zoveel moeite is 't niet, hoor; Webarchive is net als Google; intiepen wat je zoekt et voila!

    Maar desalniettemin dank. Ik vermoed dat die van jou onderhand ook al aardig op leeftijd is.

    Overigens kopieer ik zo nu en dan wat oude comments maar d'r zit nogal wat werk in dus neem ik de tijd daarvoor. We hebben 't tenslotte over duizenden comments van destijds. Tegenwoordig mag je blij zijn als er nog een Jannie voorbij komt 😉